PRIJAVNINA »NA KOLO 2022«

PREDPRIJAVE

do 2. junija 2022

Predprijava 12 eur

Predprijava 10 eur - za odjemalce podjetja ECE d.o.o. po posebni ceni 10 EUR. Ugodnost velja za prvih 50 prijavljenih odjemalcev ECE. Ob prijavi je potrebno navesti številko kupca.

Organizirane skupine 10 eur (otroci do 15 let gratis; seznam vseh kolesarjev nam prosim pošljite na e-naslov:
snezana@prima-komunikacije.si)

Kot predprijavo bomo upoštevali le plačane prijavnice, s prejetim plačilom na TRR do vključno 2. 6. 2022, ki bodo izpolnjene preko spletne strani. Predprijav po tem datumu ne bomo več sprejemali.

PRIJAVNINA NA DAN PRIREDITVE

Prijava za eno osebo 20 eur

Prijava za družino* 30 eur (*2 osebi, stari nad 15 let, ki živita na istem naslovu)

Prijavnina za rolarje 10 eur

Do 2. 6. 2022 je vračilo prijavnin možno, vendar se zaračunajo administrativni stroški v višini 8,00 EUR. Po prireditvi prijavnin zaradi neudeležbe ne vračamo.

Cena vključuje: organizirano kolesarsko prireditev, varovanje tras, okrepčila na trasah, zagotovljena zdravniška oskrba, topli obrok, spominsko darilo – majica in drobna pozornost za kolesarje, bogat nagradni sklad.

Prijavnino plačajte na transakcijski račun pri NOVA KBM SI56 0400 1004 9476 488;

Prima komunikacije d.o.o., Stritarjeva 22, 3000 Celje; sklic 00 15-2022

Prijavnica

  Ime*

  Priimek*

  Vaša e-pošta*

  Naslov*

  Poštna številka in kraj*

  Spol*
  MoškiŽenska

  Leto rojstva*

  Mobilni telefon*

  Štartna mesta / trase*
  Celje – Citycenter CeljeSlovenske KonjiceŠentjurVojnikŽalecŠtoreOtroška trasa

  E-kolesce
  dane
  (prvih 20 prijavljenih lahko izkoristi brezplačno uporabo na celjski trasi)
  E-kolesce lahko brezplačno uporabijo na prireditvi NA KOLO 2022 kolesarji, starejši od 16 let, ob predložitvi osebnega dokumenta na štartnem mestu in poravnani prijavnini. Prevzem e-kolesa bo možen med 9.30 in 10. uro na prijavnem mestu na parkirišču Citycentra Celje.

  Otroci (vpiši otroške udeležence)*
  01234

  1. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

  2. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

  3. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

  4. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

  Sem odjemalec ECE d.o.o.
  DANE
  Številka kupca ECE:

  * Obvezna polja

  Če se ne prikaže sporočilo Vaša prijava je bila poslana, prosimo preverite, ali ste pravilno izpolnili obrazec (označeno rdeče).

   
  • Kolesarsko druženje NA KOLO je rekreativnega značaja.
   S plačilom prijavnine in izpolnitvijo te prijavnice udeleženec potrdi, da se strinja s pravili prireditve.
  • Vsi udeleženci druženja so udeleženci v NORMALNEM cestnem prometu ob polni cestni obremenitvi, dolžni so upoštevati cestno-prometne predpise ter navodila in označbe, ki jih je postavil organizator.
  • Organizator ne odgovarja za nastalo materialno, telesno in fizično škodo, ki jo udeleženci povzročijo sebi ali drugim.
  • Osebe, mlajše od 15 let, se lahko udeležijo prireditve samo v spremstvu staršev ali skrbnikov in z obvezno uporabo zaščitne čelade.
  • Proga bo zavarovana na vseh nevarnejših mestih.
  • Potek proge bodo označevale vertikalne označbe.
  • Zagotovljena bo prva pomoč in reditelji ob progi za varnost v prometu.
  • Kolesar, ki prehiti spredaj vozeče spremljevalno vozilo, ogroža ostale udeležence ali ne spoštuje navodila rediteljev NI več udeleženec prireditve “NA KOLO 2022”
  • Prireditev poteka 4. 6. 2022, v primeru dežja pa se prireditev prestavi na 11. 6. ali 18. 6. 2022.

  Z oddajo izpolnjene prijave in plačilom potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal(a) v prijavnico, resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za rekreativno kolesarko prireditev in zdravniško pregledan(a). Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja in se udeležil(a) kolesarske vožnje na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil(a) nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Potrjujem, da sem seznanjen-a s pravili in pogoji kolesarjenja / rolanja.

  Seznanjen(a) sem in soglašam, da se vsi podatki iz te prijavnice uporabljajo za potrebe organizatorja, namene neposrednega trženja in so lahko objavljeni v sredstvih javnega obveščanja. Moje fotografije, filmski in audio/video posnetki, intervjuji ipd., kar je v zvezi s prireditvijo NA KOLO 2022, se lahko uporabijo za kakršnekoli namene, ne da bi za to zahteval kakršnokoli povračilo. Osebne podatke lahko organizator obdeluje in uporablja za namene neposrednega trženja do pisnega preklica privolitve. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pripadajo mi vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.