PRIJAVNICA

PRIJAVNINA »NA KOLO 2019«

PREDPRIJAVE

od 1. 4. do 20.5. 2019

Predprijava 12 eur

Predprijava 10 eur - za odjemalce podjetja ECE d.o.o. po posebni ceni 10 EUR. Poleg tega prejmejo tudi posebno ugodnost, BON V VREDNOSTI 5 EUR, za spletno trgovino ECE. Ugodnost velja za prvih 50 prijavljenih odjemalcev ECE. Ob prijavi je potrebno navesti številko kupca.

Organizirane skupine 10 eur (otroci do 15 let gratis; seznam vseh kolesarjev nam prosim pošljite na e-naslov:
snezana@prima-komunikacije.si)

Kot predprijavo bomo upoštevali le plačane prijavnice, s prejetim plačilom na TRR do vključno 21. 5. 2019., ki bodo izpolnjene preko spletne strani, do vključno ponedeljka, 20. 5. 2019. Predprijav po tem datumu ne bomo več sprejemali.

PRIJAVNINA NA DAN PRIREDITVE

Prijava za eno osebo 20 eur

Prijava za družino* 30 eur (*2 osebi, stari nad 15 let, ki živita na istem naslovu)

Prijavnina za rolarje 10 eur

Do 21.5. 2019 je vračilo prijavnin možno, vendar se zaračunajo administrativni stroški v višini 8,00 EUR. Po prireditvi prijavnin zaradi neudeležbe ne vračamo.

Cena vključuje: organizirano kolesarsko prireditev, varovanje tras, okrepčila na trasah, zagotovljena zdravniška oskrba, topli obrok, spominsko darilo – majica in drobna pozornost za kolesarje, bogat nagradni sklad.

Prijavnino plačajte na transakcijski račun pri Abanka d.d. IBAN SI56 0510 0801 3193 932;

Prima komunikacije d.o.o., Stritarjeva 22, 3000 Celje; sklic 00 14-2019

Prijavnica

Ime*

Priimek*

Vaša e-pošta*

Naslov*

Poštna številka in kraj*

Spol*
MoškiŽenska

Leto rojstva*

Mobilni telefon*

Štartna mesta / trase*
Celje – Citycenter CeljeSlovenske KonjiceŠentjurVojnikŽalecŠtoreOtroška trasa

E-kolesce
dane
(prvih 20 prijavljenih lahko izkoristi brezplačno uporabo na celjski trasi)
E-kolesce lahko brezplačno uporabijo na prireditvi NA KOLO 2019 kolesarji, starejši od 16let, ob predložitvi osebnega dokumenta na štartnem mestu in poravnani prijavnini. Prevzem e-kolesa bo možen med 9.00 in 9.30 na prijavnem mestu na parkirišču Citycentra Celje.

Otroci (vpiši otroške udeležence)*
01234

1. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

2. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

3. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

4. OTROK (ime in priimek, rojstni datum)

Sem odjemalec ECE d.o.o.
DANE
Številka kupca ECE:

* Obvezna polja

Če se ne prikaže sporočilo Vaša prijava je bila poslana, prosimo preverite, ali ste pravilno izpolnili obrazec (označeno rdeče).

 
 • Kolesarsko druženje NA KOLO je rekreativnega značaja.
  S plačilom prijavnine in izpolnitvijo te prijavnice udeleženec potrdi, da se strinja s pravili prireditve.
 • Vsi udeleženci druženja so udeleženci v NORMALNEM cestnem prometu ob polni cestni obremenitvi, dolžni so upoštevati cestno-prometne predpise ter navodila in označbe, ki jih je postavil organizator.
 • Organizator ne odgovarja za nastalo materialno, telesno in fizično škodo, ki jo udeleženci povzročijo sebi ali drugim.
 • Osebe, mlajše od 15 let, se lahko udeležijo prireditve samo v spremstvu staršev ali skrbnikov in z obvezno uporabo zaščitne čelade.
 • Proga bo zavarovana na vseh nevarnejših mestih.
 • Potek proge bodo označevale vertikalne označbe.
 • Zagotovljena bo prva pomoč in reditelji ob progi za varnost v prometu.
 • Kolesar, ki prehiti spredaj vozeče spremljevalno vozilo, ogroža ostale udeležence ali ne spoštuje navodila rediteljev NI več udeleženec prireditve “NA KOLO 2019”
 • Prireditev poteka 26. 5. 2019, v primeru dežja pa se prireditev prestavi na 2. 6. ali 9. 6. 2019.

Z oddajo izpolnjene prijave in plačilom potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal(a) v prijavnico, resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za rekreativno kolesarko prireditev in zdravniško pregledan(a). Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja in se udeležil(a) kolesarske vožnje na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil(a) nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Potrjujem, da sem seznanjen-a s pravili in pogoji kolesarjenja / rolanja.

Seznanjen(a) sem in soglašam, da se vsi podatki iz te prijavnice uporabljajo za potrebe organizatorja, namene neposrednega trženja in so lahko objavljeni v sredstvih javnega obveščanja. Moje fotografije, filmski in audio/video posnetki, intervjuji ipd., kar je v zvezi s prireditvijo NA KOLO 2019, se lahko uporabijo za kakršnekoli namene, ne da bi za to zahteval kakršnokoli povračilo. Osebne podatke lahko organizator obdeluje in uporablja za namene neposrednega trženja do pisnega preklica privolitve. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pripadajo mi vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.